Julsigneringar, musikhjälp och en fin recension

Veckorna fram till jul har det hänt en hel del i Lovis Ansjovis värld. I början av december hade vi releasefest i mysiga Palladiums värmestuga under Växjös skyltsöndag, med återbruksverkstad och högläsning. Sedan tog vi på oss tomteluvorna och gav oss ut på en liten signeringsturné, så nu finns alla tre böcker om Lovis Ansjovis på Akademibokhandeln på Grand Samarkand, ETC Bokcafé och Alvesta Bok- och pappershandel. Vi fick dessutom en tidig julklapp i form av en fin recension av Lovis Ansjovis och jorden från Villa Frejas bokblogg:

”Lovis Ansjovis och jorden av Maria Estling Vannestål och Sanna Hellberg som gjort de fina illustrationerna är en underbar nutida Julsaga à la Dickens. […] En riktigt fin och viktig bok som passar ca 6-10 år. En bok som mycket väl kan ligga till grund för miljöarbete i skolan.”

Under december ville vi också stötta Musikhjälpens viktiga arbete under parollen ”Barn är inte till salu” genom att auktionera ut ett bokpaket och chansen att skapa en egen karaktär i nästa bok om Lovis Ansjovis. Snart ska vi fika med vinnaren och börja klura på den fjärde boken. Men först tar både vi och Lovis jullov och önskar er ett gott nytt år!

Ta hand om er – och jorden! ♡

IMG_7229.JPGIMG_7232.JPGIMG_7334IMG_7355.JPGIMG_7427IMG_7430Skärmavbild 2017-12-30 kl. 08.05.45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s